Valpplaner 2023

Är ni intresserad av en valp från oss? Skicka gärna ett meddelande

Kull I

Innoko X Hera

Innoko är en väldigt snäll hane med ett trevligt psyke. Hans favoritplats i spannet är längst bak där hans hans styrka kommer väl tillpass. Det här är en kille som aldrig har slak draglina. Han springer lika gärna med malamuterna som med huskysarna och tempomässigt fungerar det bra oavsett. Han är en typisk flockhund och gillar bäst när alla är samlade. Mycket lugn och enkel till vardags men en väldigt stabil och pålitliga hund i draget. Kan uppfattas en aning blyg i nya situationer då han gärna står bakom någon hundkompis tills han känner sig helt trygg. Innoko är 64 cm i mankhöjd och väger 38 kilo. Hans föräldrar är röntgade med HD A och ED 0 som resultat.

Hera är en mycket intensiv tik med hög arbetsmoral och bra tryck i selen. Hon är alltid glad och fungerar i alla positioner i spannet. Hon går gärna i led och det är inget annat än framåt som gäller. Det här är en hund som är född till att springa. Hon är lika fokuserad på arbete om hon körs själv eller tillsammans med flera hundar. Hon är lättsam och trevliga mot andra hundar, oavsett kön. Hera är lite mindre i modellen och är 56 cm i mankhöjd samt 26 kg. Hennes föräldrar är också röntgade med HD A och ED 0 som resultat.

Vi förväntar oss dragvilliga och lättsamma malamuter. Fokus ligger på trevligt psyke gentemot andra hundar och en god arbetsvilja. Det här är en lite extra spännande parning då båda föräldrarna är egenuppfödda.

Båda föräldrarna är hälsotestade HD A, ED 0, ögonlysning samt AMPN kommer. De har excellent från utställning.