Valpplaner

Är ni intresserad av en valp från oss? Skicka gärna ett meddelande

Kull H

Zagreus X Knotte

Zagreus är en väldigt snäll hane med ett trevligt psyke. Han arbetar fortfarande bra i spannet även om han inte har samma energi som när han var yngre men fyller man 10 år till sommaren så är det helt okej. Han har aldrig varit skadad och gått i full träning denna säsong.

Knotte är en mycket intensiv tik med hög arbetsmoral och bra tryck i selen. Hon är alltid glad och fungerar i alla positioner i spannet. Hon springer gärna i led och det är inget annat än framåt som gäller. Hon är lika fokuserad på arbete oavsett om hon körs själv eller tillsammans med flera hundar. 

Vi förväntar oss dragvilliga och lättsamma malamuter. Fokus ligger på trevligt psyke gentemot andra hundar och en god arbetsvilja. Det här är en kombination som vi har gjort tidigare med ett gott resultat. Hera från tidigare kull finns kvar hos oss och visar ett imponerande driv framåt trots sin unga ålder.

Båda föräldrarna är hälsotestade HD A, ED 0, ögonlysning UA och Zagreus är även AMPN DNA-testad fri. Valparna föddes 12 mars, fem tikar och en hane. Det finns någon tik som söker efter sitt egna hem. De kommer vara leveransklara i mitten på maj.