Här är de hanar som bor på gården

Zagreus

Namn: Nordic Sled Dog's Mi Zagreus
Ras: Alaskan malamute 
Född: 2012-07-14
Röntgad: HD A och ED 0
Ögonlys: UA

AMPN: DNA-testad fri (A)
Zagreus är en mindre hane med en otrolig dragvilja och ett temperament som varje malamute borde ha mot andra hundar. Han gör alltid ett bra jobb i spannet och kan tillsammans med en kommandoledare springa i led. Nu när han börjar att bli lite äldre gillar han bäst att få gå i point istället. Han är en lite försiktig, blyg och väldigt mjuk kille.

Akami

Namn: Etiquette Akami Magic Fang´s
Ras: Alaskan malamute
Född: 2012-11-14
Utställning: Excellent
Röntgad: HD C och ED 0
Ögonlys: UA
AMPN: DNA-testad fri (A)
Akami är en stor, snäll nallebjörn som älskar allt och alla. Det bästa som finns är mat och han skriker högst när det är dags. Att kramas och pussas är också viktigt. Det är en mycket lydig malamute som gärna springer lös i skogen och busar. Han är kullbror till Raiger men det finns inte många likheter mellan syskonen, varken till utseendet eller deras personligheter. Välbyggd hane med ett utmärkt temperament.

Titan

Namn: Titan
Ras: Alaskan husky
Född: 2013-03-30
Titan är likt sin syster Lakris en kommandoledare men då han envisas med att alltid springa på vänster sida av vägen är han numera förpassad till point. Han är full med energi och att vara draghund är livet. Titan har opererat sig fler gånger än vad som borde vara möjligt men han verkar ha nio liv. Han springer gärna lös och är duktig på inkallning.

Naknek

Namn: Naknek
Ras: Alaskan malamute 
Född: 2014-05-04
Naknek är en hane men ett mycket tilltalande utseende. Han tycker att alla nya människor är skrämmande men för att kompensera det så är han den absolut bästa flockhunden. Gentemot andra hundar är han självsäker, trygg och har ett tydligt språk. Det finns ingen aggressivitet och han är den snällaste malamutehanen jag träffat. Han har en fin arbetstrav och favoritpositionen är i wheel men springer i vilken position du ber honom om förutom i led. Han är bror till både Taco och Tanana.

Taco

Namn: Taco
Ras: Alaskan malamute
Född: 2014-05-04
Taco är en försiktig herre som gärna håller sig i bakgrunden. Han har en pålitlig och trygg flockhund. En rättvis och snäll hane som oftast får lära unghundar hur man umgås. Han springer gärna i wheel och tillsammans med brorsan Naknek gör de ett utmärkt jobb närmast släden. Han är kastrerad då ljudnivån under tikarnas löp blev allt för outhärdligt för oss alla.

Qilaq

Namn: Tanana Red Qilaq
Ras: Alaskan malamute
Född: 2014-12-29
Utställning: Excellent, BIM
Röntgad: HD A och ED 0
Det röda yrvädret Qilaq är en import från Polen. Han är precis lika arbetskrävande som underbar. Han är delvis från utställningslinjer men för honom finns det inget roligare än att dragträna oavsett underlag eller väder. Det finnas alltid lite mera styrka, alltid en växel till när tempot behöver ökas och det går alltid att springa lite till. Qilaq vill gärna vara till lags och har väldigt bråttom i sina försök att göra rätt. Han har svårt att koppla av och när det ska hända något har han besvärligt att behärska sig själv. Hans position i spannet är i wheel där hans råstyrka kommer bäst till sin användning.

Frosty

Namn: Racystar Frosty
Ras: Grönlandshund
Född: 2016-09-06
Utställning: Excellent
Röntgad: HD A
Frosty är en glad och ivrig hund som anser att det gärna får hända någonting hela tiden. Han har outtröttligt med energi. Han introducerades relativt tidigt i spannet och älskade det från dag ett. Det fanns inga tveksamheter om vad som skulle göras. Han är ett säkert kort som alltid jobbar. Han trivs inte inomhus utan bästa stället är i hundgården. Det är hela tiden någonting på gång och att plocka runt på saker är en favorit. Det är en otroligt positiv hund som alltid arbetar hårt och energiskt i spannet.

Clyde

Namn: Cylde
Ras: Siberian husky 
Född: 2017-05-10
Clyde kom till oss vid vuxen ålder, några månader innan hans tre års dag. Han har egenskaper som skulle kunna göra honom till en ledarhund men behöver lite mera kommandoträning. Han har ett mycket härligt driv framåt och ingenting i spåret kan distrahera honom. Det är en energisk och aktiv individ som inte tycker om för många vilodagar. Clyde är en trevlig och snäll hane men har ingen förståelse för privat utrymme. Man ska ät, leka och sova tillsammans tycker han.

Kenai

Namn: Back To Work Gold Rush Kenai
Ras: Alaskan malamute
Född: 2017-08-08
Utställning: Very Good
Röntgad: HD A och ED 0 
Ögonlys: UA
AMPN: DNA-testad fri (A)
Kenai mycket trevlig hane som kommer överens med de flesta andra hundarna. Hans största passioner är mat, inte helt oväntat för att vara en malamute, och att få arbeta. Han är ett mycket stor tillgång i spannet och med lite mera träning så är förhoppningen att han ska kunna utvecklas till en ledarhund.

Angel

Namn: Angels SVII Daragars
Ras: Alaskan malamute
Född: 2017-08-12
Utställning: Excellent
Titlar: LV CH
Röntgad: HD A och ED 0
Ögonlys: UA

Angel kommer från Lettland där han är uppvuxen i en större flock med malamuter. Han har en mjuk attityd men tycker om att hålla ordning på de andra hundarna. Han är mycket kraftfull hane i lite mindre storlek. Angel tycker om att få springa lös och en följsam individ som är rolig att träna med. 

Mazqot

Namn: Mazqot
Ras: Grönsky 
Född: 2018-07-03
Mazqot är 50% alaskan husky och 50% grönlandshund. Han har mer energi än det går att göra av med och är en outtröttlig arbetshund i spannet. Han är vänlig och snäll med stor respekt för de äldre hundarna. Lite blyg och reserverad mot främlingar innan han lärt känna dem.

Innoko

Namn: Biisaiyowaq Billecart Innoko
Ras: Alaskan malamute
Född: 2018-10-30
Utställning: Excellent
Röntgad: HD A och ED 0
Innoko är avkomma till Aurora och därmed bror till Nowitna. Det är en hund med trevligt temperament och god arbetsvilja. Han är en aning försiktig och tänker innan han agerar. Både lättsam och följsam samt en bra flockhund. Han är en mycket snäll hund som älskar valpar. Han älskar sin mor och syster, men skulle behöva stå lite mera på egna tassar ibland.

Dion

Namn: Biisaiyowaq Haton Dionysos
Ras: Alaskan malamute
Född: 2022-03-12
Utställning: Good
Röntgad: Ej genomfört ännu